Open Podium 2023

Zaterdag 11 maart is de dag waar iedereen naar uitgekeken heeft, de scholieren hebben maanden geoefend voor deze avond.

In de middag wandel ik het Willem van Oranje College binnen, er hangt een prettige sfeer in de aula. De soundchecks zijn in volle gang en ik neem rustig achteraan plaats om het overzicht te krijgen op de situatie. Rustig naast de geluids- en lichtmannen.
Ik krijg een programmaboekje van mijn dochter overhandigt en zie de line up. Natuurlijk wil ik haar even zien en heb nog een tijdje te wachten. Dat is geen straf met alle andere artiesten die haar voor zijn.

De avond begint voor mij om 18.30u weer op het Willem. Iedereen heeft gegeten en krijgen een peptalk van de leraren. Daarna gaan we naar de aula om een groepsfoto te maken.
Ondertussen lopen de eerste gasten de school binnen.

Groepsfoto Open Podium 2023

De avond start en we genieten allemaal de optredens. Ze doen allemaal hun stinkende best en respect hoor: zij durven het toch maar. Mijn dochter doet ook mee en natuurlijk ben ik als moeder bere trots op haar.

Hieronder een compilatie van de avond. Iedereen bedankt voor de heerlijke optredens, jullie hebben het stuk voor stuk super gedaan!

Voor meer foto’s van deze avond, klik hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl