RvR festival

Zondag 21 januari is het Rinus van Rodijnen Tribute, ook wel qaRvR festival en ik ben gevraagd om foto’s te komen maken voor dit goede doelen festival. Vorig jaar was ik ook even binnen gewandeld, doen we dat dit jaar toch nog een keer.

Deze dag stonden op het Podium:
Niple Twisters
Familie van Dijk
Deep White
Delicious Surprise

Ik wandel op tijd binnen en pak gelijk de eerste band mee. De heren hebben het naar hun zin. Even weer lekker inkomen met foto’s maken. Het is voor mijn doen alweer even geleden. Momenteel druk met heel veel andere zaken die mijn tijd opslokken.

De Familie van Dijk had ik niet eerder in deze samenstelling zo gezien, maar een hele leuke opzet alle heren bij elkaar.

Deep White en Delicious Surprise zijn twee van mijn bekende bands, heerlijk om ze beide voor me op het podium te hebben. En even bijkletsen achter de schermen is altijd gezellig.

Wil je meer foto’s van deze heerlijke middag en avond zien, klik dan hier.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl