FASP23

FASP23 staat voor Falcon Spring 2023. Wat houdt dat dan in, leuk dat je uitlegt wat de betekenis is.
Nou da’s best goed uit te leggen… Falcon Spring is de benaming van een jaarlijks grote terugkerende oefening. Hier wordt aan deel genomen door de Koninklijke Landmacht en de Koninklijke Luchtmacht.
Dit jaar werd de FASP gehouden in Duitsland, omgeving Fassberg.

Ik mocht deze oefening deelnemen als fotograaf om voor de oefenstaf en het DHC in het algemeen deze oefening vast te leggen zoals zij graag wenste.
Zoals jullie kunnen begrijpen is dat voor mij een hele gave ervaring van 2 weken alles fotograferen wat er op mijn pad kwam. Erg lange dagen maken met fotograferen en nabewerken, filmen en deze in elkaar zetten zodat mensen ook een reflectie op hun werkzaamheden konden terug kijken.

Voor mij als fotograaf was dit een zeer geslaagde oefening waar ik naar wens de mensen en middelen vast heb kunnen leggen bij de diverse werkzaamheden en inzetten.

Klik hier voor nog enkele foto’s van oefening FASP23

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl