Top 100 Made Live 2023

Vrijdagavond heb ik de soundcheck bijgewoond van de Top 100 Made Live en lekker staan kletsen met de aanwezige mensen.
Een dag later is het zover, terwijl je er zo naar uitgekeken hebt.
Het zal een drukke dag worden: 100 nummers vanaf 14.00u, 6 bands die iedere keer een nummer spelen. Een gave klus voor hen die stiekem heel wat energie kost en een mooie uitdaging voor mij om zoveel mogelijk mee te krijgen.

Klik hier voor de foto’s van de soundcheck

Zaterdag 27 mei 2023, we mogen weer, ik heb er zin in.

Bepakt en bezakt met drie camera’s wandel ik het terrein om 13.00u op. Iedereen is er al en de sfeer is gezellig, de zon schijnt en er hangt een gezonde spanning. Net als iedereen, maak ik me klaar om te starten.
De dag wordt verzorgt door de bands:
The Billy’s XL
100% Katoen
Prime Classic Rock
Deep White
Code Geel
Made4Made
Al deze bands worden ondersteund door Vocalicious.

Ik doe aan ren je rot: op het podium, voor het podium, in de zaal, wij de technici, achter bij de geluidsmannen, wat drinken in de eettent, terug naar het podium, voor het podium, links op het podium, trap af, trap op, rechts op het podium en ga zo maar door. Ik heb het druk en geniet mateloos!

Je hebt wat te kijken en wel ruim 1450 foto’s als je deze link aanklikt.
Succes en heel veel plezier!

Alle foto’s van Top 100 Made Live 2023

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl