100% Katoen @ Bel Air Breda

Dat was ie dan, de allerlaatste van het jaar 2019 voor mij.

Ik begon 2019 met 100% Katoen in Bel Air Breda, hoe toepasselijk om dit jaar op dezelfde plek af te sluiten met dezelfde heren.

Op tijd richting de Mads om Ronald op te halen, door naar Joost om vervolgens met z’n 3e naar Breda verder te rijden. Joost is onze levende navigatie en wijst ons feilloos de weg in het donker.
Onze spulletjes binnen zetten, even op de andere bandleden wachten onder het genot van een bakje koffie of thee. Op naar de vetschuur, even wat voer erin stoppen.

Aan tafel is het gezellig, de sarcastische grappen vliegen de tafel over en voor dat ik het door heb is het al over half 8. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt.

Om half 10 beginnen de heren met spelen en ik ga mijn camera’s maar eens omhangen. Het duurde even voor ik in kwam, maar de gewenste plaatjes zijn weer binnen. De sfeer was super en de interactie in de band onderling weer duidelijk aanwezig.

Alle foto’s van deze avond vindt je hier!

Tijd om in te pakken, tijd om af te sluiten. Niet alleen de avond, maar een heel jaar! Een jeetje ik heb iets meer als verwacht gefotografeerd jaar, een bewogen jaar, veel gebeurd, maar ook heel veel genoten.

Jij bedankt voor het kijken, het volgen en misschien wel het elkaar treffen bij de diverse evenementen afgelopen jaar. Ik wens je een hele fijn en gezellige jaarwisseling. Op naar een 2020 met veel mooi licht om vast te leggen!

Liefs Anke, Eigengeraaid

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl