100% Katoen @ Biezenmortel Bruist 2017

Wat gepland stond als een rustige avondje thuis, kan bij mij ook in een klap veranderen.
Biezenmortel Bruist kwam voorbij geschoven en ik kreeg de vraag of ik naar 100% Katoen ging kijken. Uhhhh eens kijken wat kan.

Na wat over een weer contact met “ons Margo” was Biezenmortel Bruist een feit.
Taxibedrijf Eigengeraaid (ik ga de volgende keer maar eens een bordje op mijn auto plakken) kon met een omweg naar Biezenmortel.

Daar aangekomen was het nog even wachten op de heren van 100% Katoen, ons Margo al een knuffel gegeven en mijn materiaal omgehangen.

Rondkijkend in de zaal, zou zit een fotografische avond met uitdaging (erg veel uitdaging) worden! Maar Eigengeraaid als dat ik ben, moet dat wel goed komen.

Rond wandelen, zoeken naar de goede momenten, iso hoger als normaal en toch maar de 50mm erop, dit gaat me lukken!

Nu heb je wel eens van die bandleden, die er alles aan doen dat je dat ene shot net niet (helemaal niet) te pakken krijgt. Voeten, basgitaren, konten en handdoeken komen voor mijn lens voorbij gevlogen om me dat ene shot niet te laten nemen. Kortom, we hebben weer lol gehad en ik uiteindelijk mijn shot! (grijns)

This slideshow requires JavaScript.

Tijdens de show kwam er ook nog een salamander voorbij gewandeld. Ik had medelijden met het beestje. Totaal de weg kwijt en geen gehoorbescherming. Maar reddende engel Miranda heeft hem gered en netjes buiten gezet.

Reddende engel Miranda

Na de heren van 100% Katoen was het de beurt aan de Mannen van de Brandweer.

Door de hoeveelheid rook, werd het fotograferen wat lastiger. Maar het publiek heeft een heerlijke avond gehad. Dat Biezenmortel Bruist, da’s een feit! Dankjewel voor de gastvrijheid!

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van deze avond zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl