100% Katoen @ de Mads 2022

Het is na twee jaar weer aan, carnaval mag gevierd worden! 100% Katoen staat in de Mads en doet eigenlijk weinig met carnaval. Ideaal voor mij dus 🙂 

Ondanks dat ik een echte Brabander ben, heb ik het carnavallen niet echt in het bloed zitten. Doe mij maar lekker een band kijken en fotograferen.

Zo gezegd, zo gedaan. De jongens moesten net als ik, toch weer even inkomen na zo’n lange tijd.

Hier de link naar de andere foto’s!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl