AR!E @ Post Besoyen 2017

Woensdag 27 december 2017, ook wel 3e Kerstdag genoemd is een dag die jaarlijks afgesloten wordt door AR!E in Post Besoyen.

Alle kerst perikelen achter ons latend, wel weer in het netjes, op richting Post Besoyen met mijn camera. Daar aangekomen was het al heerlijk druk in de zaal en kon ik op mijn gemak een rondje maken langs alle bekende mensen. Jawel ik was een keer binnen voordat de band aan het spelen was.

Na wat lekker buurten en een bakkie thee, was het tijd voor de band om te gaan spelen. Ik neem de eerste foto van Gert-Jan en schrik me toch wel rot. Een flink blauw oog verscheen in beeld. Kijk hem aan; wat heb je nu weer gedaan. Ik krijg een schaapachtige lach terug. Yep die krijg ik nog wel te horen. Duidelijk is wel dat Gert-Jan zijn jaar in stijl afsluit. Brokkenpiloot van 2017!

De sfeer was super en het publiek ging lekker los. Een topavond voor iedereen. We werden verrast met een gastoptreden van Meindert op banjo en later van Jasper op gitaar.

Veel interactie met het publiek, ook voor mij. Vanaf het podium foto’s maken levert leuke beelden op, maar niet zonder gevaar… Gevalletje foto’s van de drummer van dichtbij maken leverde me een mep met een drumstok op (zie ik eruit als een drumstel) en een gevalletje klem gezet worden als je out of de box foto’s wil maken van het publiek. Een bassist met een rook apparaat is ook geen succes (dagge bedankt zet, da witte) Soms wat moeten duiken voor een gitaarhals (onbedoeld) en verder mijn ogen goed open houden wanneer je een bandlid passeert (pfff dat ging net goed). Je blijft er scherp van, zullen we maar zeggen.

dsc_9799

Kortom, echt een topavond voor iedereen. Lekker genieten van muziek na nette feestdagen (althans voor mij)

Iedereen bedankt voor de gezelligheid. Ook voor mij even rust in bandfotografieland. In 2018 gaan we volle bak verder. Voor nu wens ik je een gezellig en veilige jaarwisseling. Tot in 2018, we gaan er weer een feestje van maken.

Groetjes Anke, Eigengeraaid

This slideshow requires JavaScript.

Nog niet genoeg gezien van deze avond, hier kun je nog heel veel meer bekijken!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl