AR!E @ Serious Request 2017

Vorige week een appje van AR!E… Ank, zin om mee te gaan naar Serious Request in Apeldoorn. Joh laat ik dan toch lekker in ons Nederland rond wandelen en heb ik nog tijd ook. Dus Jazekers, ik ga graag mee; was mijn reactie.

Verwend als dat ik door de heren wordt, kwam mijn taxi op de afgesproken tijd voor rijden en was het even spullen inladen en door naar de andere bandleden.

De weg richting Apeldoorn was vrij druk en met een half uurtje vertraging kwamen we in Apeldoorn aan. Eerst nog een cafetaria opgezocht, want ook deze dame had honger. Heerlijk gegeten en gelukkig was ik niet de enige die mijn bord niet leeg kreeg. Op naar het centrum van Apeldoorn.

We hadden vrij snel de locatie gevonden en gelukkig hoefde we niet ver te sjouwen met onze tassen. Van te voren hadden we de locatie besproken en wat we waarschijnlijk konden verwachten.

Het plein was omringd door cafés en eettentjes. Het zag er allemaal keurig uit. Het podium niet heel breed, wat die en netjes overdekt. Plaatsing was ietwat apart, maar genoeg zicht voor het publiek.

Met z’n alle even naar het grote plein gelopen. Ook wij moeten natuurlijk wel even een fotootje voor thuis maken van het glazen huis. Daar was ook een groot podium te vinden met de grotere namen van Nederland.

Om 20.00u was de voorgaande band klaar en konden de heren hun spullen op het podium brengen. Ik had twee camera’s meegenomen die ik op het podium wilde plaatsen om een videoclip te maken.
Bij het neerzetten van mijn statief, had ik er al een hard hoofd in. Het podium was erg veerbaar en alles stond nu al lichtelijk te stuiteren terwijl iedereen alleen nog maar rond liep.

De heren gingen van start en zowel zij als ik moesten even inkomen. Voor mij was een band fotograferen alweer even geleden. Even mijn draai zien te krijgen. Toen het derde liedje ingezet werd, was het voor mij tijd om mijn GoPro erbij te gaan pakken. En de twee camera’s op het podium aan te zetten.

De heren speelde lekker door en ik heb wat beeldmateriaal gemaakt.
Na een paar nummers vond ik het voldoende en tijd voor mij om mijn foto camera’s weer ter handen te nemen.

De heren waren lekker los, kregen goede reactie van het plein dat steeds voller begon te stromen. Was een genot om te zien en voor mijn ook om te fotograferen.

Na een uur optreden zat hun tijd erop. Spullen inpakken, nog even de volgende band een stukje bekijken en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan rijden. We hadden nog een stuk te gaan voordat we thuis zouden zijn.

Heren van AR!E, bedankt voor de gastvrijheid, gezelligheid, serieuze praat en het lachen. Het was weer een feestje.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van dit optreden zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl