Autistic Cowboys @ Post Besoyen 2017

Ik hou van uitnodigingen op Facebook. Bijna altijd ben ik geïnteresseerd. Dat wil helemaal niet zeggen dat ik ook daadwerkelijk op kom draven.
Wat ik er zo fijn aan vind, is dat ik mijn laatste moment acties erop aan kan passen. Als ik me even van te voren bedenk dat ik een bandje wil zien, dan kan dat.

Zo ook dit keer, een uur voor aanvang bedacht ik me dat ik zin had in een avondje muziek. Onder de douche gesprongen, mezelf ogelijk gemaakt en mijn camera ingepakt. Op naar Post Besoyen.

De Autistic Cowboys heb ik wel vaker gezien en is een heerlijke band. Net wat andere muziek als dat ik normaal fotografeer, maar ik kan van deze muziek oprecht genieten. Heel veel nummers ken ik er nog niet van, maar dat deert me niet.

Het was druk in Post Besoyen en al vrij snel had ik spijt van mijn kledingkeuze. Een trui was echt teveel van het goede. Maar één optie voor deze avond; zweten.

Maar het was het waard, wat heb ik genoten van deze heren. Ik heb heerlijk kunnen fotograferen.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van de Autistic Cowboys zien, klik dan hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl