B2LE Arnhem 2019

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd werd van de 2e wereldoorlog. 75 jaar geleden waar mensen voor ons bestaan geknokt hebben, hun leven hebben gelaten en uiteindelijk gewonnen hebben.
Market Garden was zo’n operatie waarbij velen het leven hebben gelaten. In Arnhem heb je de John Frostbrug, ook bekend als een Bridge to Far.

De Chinook herdacht mee en was onderdeel van het spektakel op de vrijdag. Maandag gingen de heren op recce met de kist, kijken of alles volgens plan kon verlopen. Ik was gevraagd hier foto’s van te maken.

Meer foto’s van deze recce vindt je hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl