Barracuda Birthday Bash 2018

Zaterdag 22 september 2018

Op naar Uden met Roos en Amber. Barracuda gaf een feestje en wij waren uitgenodigd. Na wat wikken en wegen bij mij intern, besloten om naar Uden te rijden. Eten hadden we snel besloten; sushi halen zou het worden. En dan zouden we onderweg picknicken. Ik kan je vertellen: sRooske regelt dat wel.

Ik ben achter het stuur helemaal niks te kort gekomen. Werd netjes gevoederd zoals we dat noemen, met stokjes! Lekker soja saus dipje erop, jummie. Iedere hap weer genieten.

Aangekomen in Uden, was het een plekje voor de auto zoeken in de buurt van de Pul. Nog ruim op tijd voordat het programma begon, we troffen meteen Lisa en Stêpàn. Ik mocht naar binnen ook al stond ik niet op de lijst, controle van mijn tas en het begroeten kon beginnen. Stêpàn regelde een bandje voor me zodat ik mijn tas netjes achter weg kon zetten. We hadden er zin in.

De band Mr. TEAB opende de avond. Een jong ogende band met een lekker setlist.

This slideshow requires JavaScript.

Meer zien van Mr. TEAB, check ze hier! 

Door naar Barracuda zelf. Genieten, ik kan er geen ander woord voor vinden. Iedere keer weer lekker weg duiken in hun muziek met mijn fotografie. Topband!

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Barracuda zien, klik dan hier!

Na Barracuda hebben we het voor gezien gehouden. Tijd om terug naar huis te rijden, het weekend begon zijn tol te eisen. Barracuda bedankt weer voor de gastvrijheid en goede zorg. Op naar weer een feestje met jullie. Roos en Amber bedankt voor de gezelligheid!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl