Borkpop16

Onweer, code oranje, veel regenval, het was allemaal voorspeld voor zaterdag 28 mei.
Borkpop voor de deur, de weergoden waren ons goed gezind.
Na een volle dag van opbouwen, werd om 16.00u het startsein gegeven door Edwin Cyrek.
De vrachtwagens waren dit jaar omgeruild voor een knus podium. Sunny and the 4 Bobs hadden de eer om Borkpop 2016 te openen. Een heerlijke band die in de hete zon een mooi stuk rock and roll neerzetten. Het publiek kwam langzaam aan binnen gelopen. Voor het podium stond een ouder echtpaar een mooie dansshow rock and roll weg te geven.

This slideshow requires JavaScript.

Meer zien van Sunny and the 4 Bobs, klik hier

Na een dik uur spelen was er een kwartiertje tijd voor de bands om het podium klaar te maken voor de volgende band: Friday Rockshow.
Een stel lekkere rocknummers passeerde de revue, steeds kwamen meer en meer mensen het terrein van VV Baardwijk oplopen. De zon scheen heerlijk en de sfeer zat er goed in. Allemaal vrolijke gezichten, genietend van de muziek. De band ging lekker los. De zangeres sprong het podium af om een rondje door het publiek te maken.

This slideshow requires JavaScript.

Na lange tijd van ongewilde afwezigheid stond SUR5 weer op het podium en dat was te merken. Wat een energie kwam er van deze band af. Allemaal in het oranje, Borkpop 2016 was immers een verlaat koningsdag festijn.
Ondertussen was het tijd voor een frietje met snack, het gehele evenement was keurig verzorgd. Een heuse frietkar was aanwezig op het terrein,  aan de bar kwam je geen lange wachtrijen tegen. Een leger van vrijwilligers bediende ons in rap tempo van de door ons gevraagde drankjes. Alles tot in de puntjes verzorgd.

This slideshow requires JavaScript.

De afsluiter van de avond was 100% Katoen, het vijfde jaar dat ze dit super gezellige festijn afsloten.
Edwin kondigde de band aan met zijn wel bekende en beroemde Rock en Rollllllllllllll. Iedere keer verbazen we ons er weer over hoe lang hij dit vol kan houden en een rood hoofd is dan ook heel normaal. Katoen begon te spelen en de sfeer zat er meteen weer in. Het was wat later op de avond, het bier smaakte heerlijk en de sfeer was echt super. Er is geen een onvertogen woord gevallen, dansen kun je allemaal samen. Katoen mocht een show van ruim 2 uur neerzetten. Dat hebben we geweten, de ene na de andere rockhit kwam voorbij, allemaal uitgevoerd met een brok energie van de gehele band. Onderling een hoop plezier op het podium en erg veel interactie met het publiek. Het is dan ook geen verrassing dat we kunnen melden dat het spreekwoordelijke dak eraf gegaan is, afgesloten met het welbekende wc-papier kanon.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van 100% Katoen zien, check ze hier!

Na het optreden van 100% Katoen was het tijd om huiswaarts te keren, maar voor ons niet voordat we genoten hadden van een koekske, een pilsje en napraten over het succes van Borkpop 2016.
Hierbij zouden we graag de organisatie van Borkpop bedanken voor alle goede zorgen, de schitterende dag en de bakken gezelligheid!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl