Bruiloft Renzo & Joyce 2018

Vrijdag 6 juli 2018, voor Renzo, Joyce en Nick een heel speciale dag.
Hun trouwdag! En ik was tijdig gevraagd om deze dag vast te komen leggen.

Renzo sprak me aan, meteen kreeg hij te horen dat ik niet van de bruiloften ben. Ik blijf het stug volhouden. Maar Renzo en Joyce wilde heel graag dat ik hun dag zou fotograferen.

Op naar Gorichem om Joyce te ontmoeten, Renzo ken ik al wat jaartjes via het werk.
We hadden een leuk gesprek en er was meteen een klik. We bespraken hun ideeën en plannen voor de dag en ik vertelde mijn kant van de fotografie.

DSC_8519

Het leven loopt altijd anders als gepland en een dag voor hun trouwen heb ik de meest intense fotografie dag ooit gehad. Hoe contrastrijk kan het leven zijn. Van liefde en verdriet door naar liefde en leven.

Maar neus de lucht in, camera’s gepoetst en geladen ging ik op pad. Ik ben graag op tijd bij een bruidspaar om even wat te kletsen, relaxt aanwezig te kunnen zijn en de aanwezige mensen te ontmoeten.
Ik dook op de A27 gelijk een half uur durende file in. Gelukkig zijn we allemaal voorzien van een mobiele telefoon en kon ik het bruidspaar op de hoogte stellen van de vertraging.

Altijd nog op tijd, maar later als gepland, kwam ik bij Renzo & Joyce aan. Rust alom heerste er in het huis, even wat drinken, bijkletsen en we konden op pad. Fort Vuren werd aangedaan als locatie voor de shoot. Een prachtige locatie met een rijke mogelijkheid mooie achtergronden. Ik begon lekker in te komen en hoe moeilijk het drietal het ook vond om op de foto te moeten, ze werkte overal rustig aan mee.

Joyce & Renzo

De tijd vloog voorbij, het was een lekker warme dag en een drankje was welkom.
Na het drankje zijn we verder gaan struinen over fort Vuren.
Stiekem toch de tijd in de gaten houden en op naar hun huis om wat te eten (broodje pindakaas is altijd feest) en even rustig te zitten.

Door naar een paar kilometer voor de trouwlocatie, waar Renzo, Joyce en Nick in een bootje stapte om dat laatste stukje lekker te kunnen varen.

DSC_0773

Ik reed met de auto door. Daar aankomen trof ik een heerlijke losse locatie aan. Een tuin waar alles kon en mocht. Mooi versierd, een schommel in de boom en springkussen voor de kids. Een hele snoepbar waar ik honger van kreeg (ik heb me ingehouden).
De familie, vrienden, kennissen en collega’s van het bruidspaar waren al aanwezig. Voor mij erg leuk, want Renzo zijn collega’s zijn ook de mijne geweest en het weerzien was erg gezellig.

Het drietal kwam aan met hun bootje en werden door iedereen opgewacht met zakdoekjes in de hand. Voor sommige om een traantje weg te pinken, voor de andere om mee te wapperen.
Ze werden luid begroet en hun dag kon echt beginnen. Er volgde een mooie dienst waar andere mensen ook aan het woord kwamen. Heerlijk dat ik dan een camera voor mijn neus heb, dan ziet niemand dat ik met de emotionele momenten ook moeite heb. (Fotograferen heeft zo zijn voordelen)

DSC_8281

Na de persoonlijke en mooie dienst, was het tijd voor het feest. Er werd een mega BBQ opgebouwd en de gasten struinde lekker rond over het terrein. Overal gelach en vrolijke gezichten. Het leven is mooi, ik genoot. En dat gezwetst van de collega’s om me heen, ik hou ervan.

Het eten was uit de kunst en het weer bleef perfect.
Mijn dag werken zat erop, nog wat nakletsen en toen was het tijd om afscheid te nemen.

Ik werk met contrast, hoge lichten, schaduw en kleurtinten. Dit maal ook letterlijk, hoe je op dat moment in het leven staat. Maar ik heb genoten van de liefde dat er is in dit gezin en hun familie.

Dankjewel Renzo en Joyce voor jullie vertrouwen in mij en mijn werk.
Het was me een waar genoegen daar deel van mogen uit te maken.

This slideshow requires JavaScript.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl