Diepenhorst & Reply To All

Zaterdag 23 november spelen Diepenhorst en Reply To All in Crossroads. Dit staat al geruime tijd in mijn agenda.

Sinds ik de heren van Diepenhorst op het podium heb gezien, ben ik fan. De hoeveelheid plezier deze heren hebben, is een genot om naar te kijken.
Ik probeer ieder optreden (ongeveer 3 per jaar) aanwezig te zijn.

Toen ik binnen kwam, waren de heren aan hun eerste nummer begonnen. Gelukkig niks gemist! Ik heb weer van de heren genoten daar op het podium.

Meer foto’s van Diepenhorst @ Crossroads vindt je hier!

Na Diepenhorst is het tijd voor Reply to All. Een heerlijke band die ik al mening maal gefotografeerd heb. Ze zetten een heerlijke show neer, check zelf de foto’s hier.

Hier vindt de alle foto’s van Reply To All

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *