Kastanjerock 2018

Een avondje On The Rocks is vooral gezellig en pak ik meerdere donderdagen per jaar mee. Om daar te fotograferen als er bands binnen zijn of om lekker met de heren mee te kletsen. Niet dat enige vorm van verstand heb van titels en bands die ik niet eerder voor de lens heb gehad. Maar aldoende leert men.

Donderdags werd Kastanjerock besproken en al snel vonden we het allemaal een goed plan om daar te gaan fotograferen en filmen. Promotie voor het LOG, On The Rocks en Kastanjerock.
De organisatie van Kastanjerock vond dit ook een goed plan en we waren van harte welkom.

Zoals de meeste wel weten ben ik van de thee en dus automatisch de Bob op zulke dagen. Om 11u bij Jeroen om samen richting Goirle te rijden. Eerst naar de LOG waar we Edwin en Ludwig troffen. Met z’n 4e door naar de lokatie van Kastanjerock.

We waren netjes op tijd binnen en ruim de tijd voor een bakske en bij kletsen met de leden van de Boozeband. Dat was alweer veelste lang geleden dat we elkaar gezien hadden.

Om stipt 1u opende The Boozeband Kastanjerock 2018. Een goede start van een knallend festival. Zangeres Gitte zong enkele nummers met de band mee.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van The Boozeband zien, check ze hier!

Deze dag was heerlijk ruim ingepland, tijd genoeg voor de mensen om het podium om te bouwen. Een DJ draaide muziek en tijd voor lekker te kletsen, heerlijk in de zon te staan of achteraf lekker in de schaduw te zitten. Een top georganiseerd festival, vooral lekker relaxt, super sfeer vanaf het eerste moment.

De volgende band in de line up waren de Black Swords. Een zeer jonge band waarvan de oudste bijna 14 zou worden. Prachtig om die gasten op het podium te zien. En spelen dat ze konden! Ik heb genoten van ze.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van de Black Swords zien, check ze hier!

De volgende band die het podium opvulde waren Best of Foo, een tribute band met covers van de Foo Fighters. Aan het einde werd de zangers van de Black Swords op het podium erbij gehaald om een stuk mee te zingen.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van de Best of Foo zien, check ze hier!

Next in line is Delicious Surprise. En dat is het iedere keer, met volle teugen geniet ik van deze band. Heerlijk om naar te luisteren en kijken. Foto’s van hun maken is een feestje.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Delicious Surprise zien, check ze hier!

De avond loopt lekker door, het weer is heerlijk, nog steeds droog en The Tuesdays gaan het podium op. Een jonge dynamische band, het publiek is al heel de dag heerlijk enthousiast en bij The Tuesdays is dit niet anders.

This slideshow requires JavaScript.

Check hier de andere foto’s van The Tuesdays!

Afsluiter van de avond is Reply to All! Het publiek gaat heerlijk los, vooraan is het druk! De sfeer is erg goed onder het publiek. En Reply to All sluit de avond met een stevige rock af!

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Reply to All kun je hier zien!

Ik wil de organisatie van Kastanjerock bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorgen. Ook Edwin, Jeroen en Ludwig van LOG On The Rocks hartstikke bedankt voor de gezellige dag en uitnodiging. En alle mensen waarmee ik heerlijk heb staan kletsen, mijn tas die veilig lag bij Bram, Walco en Ronald, het was een topdag!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl