Muziekmaand @ de Mads 2018

Vrijdag 18 mei is er weer een avond vol muziek in de Mads. Gezien de line up wilde ik die kant toch maar weer eens op. Net voordat ik richting de Mads ging, las ik op Facebook dat de band Diepenhorst uitgevallen was. Ahhhh en dat was een van de redenen dat ik ging. Maar niet getreurd, de overige bands zouden de avond opvangen en daar werd ik happy van.

Lay’s Angels opende de avond met hun optreden waar ik halverwege in binnen viel.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Lay’s Angels zien, klik hier!

Hierna was Rauw aan de beurt, voor mij een band die ik niet eerder had zien spelen. Een leuke set brachten ze te gehoor. Heel divers in hun muziek, erg leuk om te horen.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Rauw zien, klik dan hier!

Als laatste is Busted aan de beurt. Lekker stevige rock, ik heb genoten!

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Busted zien, check ze hier!

Voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de heerlijke avond, het lachen, de gezelligheid en de Mads voor hun altijd goede zorgen en gastvrijheid. Tot een volgende keer!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl