Remember Phil and Gary 2019

We zitten net in februari en mogen na de donderdag On The Rocks aflevering weer mee naar de Bosuil te Weert. Daar vind op zaterdag de 2e het festival Remember Phil and Gary 2019 plaats.

Daar ga ik maar wat graag naartoe. Vorig jaar voor de eerste keer meegegaan, gelijk een Thin Lizzy fan erbij en wow wat een show met geweldige bands. Dit jaar heb ik een afspraak die al even stond ervoor om kunnen zetten. Deze kaas laat ik me niet van het brood eten.

Jeroen en Monique kwamen richting mij, fietske hier op de dam, ik nog even een broodje naar binnen werken. Mooi op tijd klaar. Edwin kwam ons oppikken met zijn Volvo slagschip, dit keer wel volgetankt voor de insiders die het verhaal van vorig jaar nog kennen. Allemaal voorzien van een dikke jas, Jeroen zelfs met muts EN handschoenen konden we richting Ludwig. Jawel, onze LOG (Lokale Omroep Goirle) man ging ook gezellig met ons mee op pad.

Het is een uurtje kachel, maar wel gezellige met z’n 5e in de auto. Netjes op tijd in Weert, nog even in de buitentent met heerlijke verwarming wachten tot de deuren open gingen. We waren echt op tijd dit keer.

Om 20.00u ging de eerste band kan start: Bad Chihuhua

This slideshow requires JavaScript.

Alle foto’s van Bad Chihuahua kun je hier zien

Na een zeer korte ombouw tijd was het de beurt aan Gary Moore Tribute band. Hier ken ik al enkele leden van. Vorig jaar stonden ze ook op het podium en dit jaar waren Freek en Jos in de studio met Peter. Edwin en Jeroen hebben hier een complete uitzending aan besteed met live muziek van de heren. Dat was al een feestje.
Deze avond niet anders!

This slideshow requires JavaScript.

Alle foto’s van de Gary Moore Tribute Band vindt je hier!

Laatste band op het podium was Parris. Als het al geen feest was in de zaal, dan ging het nu nog extra los. Genieten van de dynamiek van deze band. Beetje de zaal rond wandelen, sorry mensen dat ik er iedere keer langs moest. Levert wel leuke gesprekken op omdat mensen zeggen; daar is ze toch alweer. Het was heel de avond druk, echt druk met allemaal liefhebbers van Thin Lizzy muziek.

This slideshow requires JavaScript.

Alle foto’s van Parris kun je hier vinden!

Wat een topavond, echt weer zo genoten van goede muziek neergezet door topartiesten. Peter, bedankt voor de uitnodiging en dat geldt ook voor Edwin en Jeroen. Door hen kon ik weer eens een avondje mee.
Ludwig bedankt voor het passen op mijn tas, een hele avond trouw. En Monique, het was kei gezellig. Verder iedereen bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

Edwin heeft ons dit jaar veilig thuis afgezet, ik was zo moe dat ik stukken vanaf Eindhoven maar half meegekregen heb. Blij dat ik mijn bedje zag.

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl