Rock Du6 2018

Zaterdag 28 April 2018 wordt voor de eerste keer Rock Du6 gehouden.
“Het festival is een initiatief van een grote groep vrienden/familie die inmiddels bekend is als Team You never wo(l)k alone. Door diverse evenementen te organiseren, willen ze zoveel mogelijk geld op halen voor het KWF en Alpe d’Huzes.” schrijft Waalwijk.Nieuws.nl

Team You Never Wo(L)k Alone

Ook ik ben gevraagd om hier te komen fotograferen.

De avond wordt geopend door de relatief nieuwe band Out Of Nowhere. Voor mij de eerste keer dat ik op het podium zag en merkte dat ze al flink gegroeid zijn. Ik heb deze mensen al eerder ontmoet, een repetitie bijgewoond en een te gekke bandshoot met ze gedaan. Ik was dus zeer benieuwd. Bekijk zelf maar de sfeer die de foto’s weergeven.

This slideshow requires JavaScript.

Voor meer foto’s van Out Of Nowhere, klik hier!

De volgende in de rij was The Difference. Jammer genoeg werd er teveel rook gebruikt, waardoor ik het fotograferen moest staken.

This slideshow requires JavaScript.

Voor meer foto’s van The Difference, klik hier

In de pauze gingen alle deuren in de tent open en kon de rook weg trekken. Hierdoor konden we SUR5 op het podium zien staan. Ze blijven me iedere keer verbazen, wat een heerlijke band. Anita heeft een prachtige lage stem en meerdere liedjes worden tweestemmig gezongen. Ik heb genoten dame en heren!

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s zien, check ze hier!

De volgende in de rij is AR!E die het podium betreden. Jasco en Jeanne zijn al jaren groot fan van deze band. De heren geven ook een speciaal tintje aan de avond met een verzoeknummer door Jasco.
Ze weten er iedere keer weer een knallende show van te maken en zo ook deze avond. Gastoptredens van Meindert en Karen.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van dit optreden zien, check ze hier!

De laatste band van deze mooie avond is FRS. Genieten van de power op het podium. Ook hier speelt Meindert met ze mee. Kijk en geniet!

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van FRS zien, check ze hier!

De organisatie van Rock Du6 was top geregeld, dankjewel voor de uitnodiging! Ik hoop dat er nog meer festivals zullen komen onder de naam Rock Du6.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl