Top 100 Made

Op naar Made, foto’s maken van 100% Katoen. Dat was een tijd geleden en dit leek me een leuk festival om eens mee te maken. Arjon had mijn bandje om binnen te komen. Hij appt nog: Als ik op het podium sta, moet je even wachten.

Ik kom bij het terrein aan, parkeer de auto en loop naar de ingang. Wie hoor ik een nummer starten: natuurlijk 100% Katoen! Innerlijk moet ik wel lachen als ik Arjon app. Zou op zich best vreemd zijn als ie onder een nummer het podium af spurt om mij binnen te laten 😂😂😂

Vrij kort na het nummer reageert hij dat hij eraan komt.
We wandelen het terrein op, de tent door en naar de rest van de band. Iedereen begroeten, daarna zoeken we een plekje voor mijn tassen. Actie no2 wordt een bak thee scoren. Al snel zie ik een automaat en zie dat mijn thee behoefte wel goed komt deze dag! Lucky me.

De heren van Katoen leggen me uit hoe dit festival werkt en ik ga mijn camera’s omhangen. Ze moeten zo het podium weer op. 5 bands coveren heel de dag, iedere keer een nummer en dan weer de volgende band. De ombouw gaat meer als snel. Inpluggen en gaan. Het podium is mega breed en voorzien van twee drumstellen, twee toetsen opstellingen en genoeg plek voor de achtergrond zanger(essen). Echt complimenten aan de organisatie voor deze opzet. Zelden zo’n mooi podium gezien!

De bands van de dag zijn:
Prime
Made4Made
Deep White
100% Katoen
The Billy’s
Gastoptreden door Present Danger

In het totaal lopen er dus zeker wat bekende gezichten voor me rond. Gezellig om de mensen weer te zien.
Ik sjouw letterlijk heel de dag de zaal rond, voor, achter, bij het geluid, bij de bewaking en oha THEEEEEE. Pak op tijd mijn pauzes en geniet vooral van de goede bands en hun heerlijke nummers die ze spelen.
De sfeer in de zaal is vriendelijk, gemoedelijk en vooral heel gezellig. Het is er lekker druk en ik ervaar helemaal geen problemen om de zaal te doorkruisen met mijn camera’s.

Hieronder vindt je een link naar iedere band. De foto’s zijn verdeelt per band, dat was voor mij de makkelijkste indeling. Een lange dag fotograferen en een lange dag nabewerken presenteer ik u met enige trots:
Top 100 Made 2022!

Made4Made
Prime
Deep White
100% Katoen
The Billy’s
Present Danger

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl