Urban creative 2018

Vandaag was het tijd voor een gave bandshoot met Rockcoverband Out Of Nowhere.

We zijn naar een niet nader te noemen locatie gereden en hebben de omgeving eerst eens goed bekeken. Dit is vet! Mijn hart begint dan sneller te kloppen en mijn ogen en handen willen aan de gang. De band wandelde nog rond, opties bekijken. Ik heb mijn camera erbij gepakt en ben mee rond gewandeld.

Tijdens het bespreken en lachen door, had ik mooi tijd om deze pracht locatie te fotograferen. Urban wordt het ook wel genoemd in de fotografie tak.

Ik hou van oud en verval, van gebouwen en objecten die een heel “leven” achter zich hebben. Hun eigen verhaal meedragen en waar mensen geleefd of gewerkt hebben.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van deze dag zien,check ze hier!

Naast heel veel gezelligheid, heb ik vandaag heerlijk gefotografeerd. Zowel gave foto’s van de band kunnen maken als wat creatief voor mezelf.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl