Verbeke foundation 2018

Zaterdag 16 juni 2018 gingen we met leden van de doka naar het Verbeke foundation in België.

Verzamelen op een parkeetplaats langs de N261, spulletjes overladen in een andere auto en we konden op pad. Ik zat bij Maikel en Pascale in de auto. Praat hadden we niet te kort en met een kleine omweg kwamen we aan.

Kunst is nooit zo mijn ding geweest. Sommige dingen “snap” ik niet, zie de gedachten er niet achter. Maar andere dingen vind ik gaaf, goed bedacht, komisch of gewoon tof. Het Verbeke is van alle markten thuis.

Gelukkig had ik weer eens teveel camera’s in geladen en dit keer teveel analoog. Dat betekend vooral en te zware rugzak. Leermoment voor de volgende keer… twee is ook zat. Een analoog en een digitaal. Maar we hebben heerlijk rond gewandeld. Ons verbaasd over de kunst en gave foto’s kunnen maken. Dan hebben we het nog niet gehad over het bijkletsen en camera dingen uitwisselden, delen of bespreken. Zo lang het met fotografie te maken heeft, zit je op zo’n dag goed.

This slideshow requires JavaScript.

Voor meer foto’s, klik hier

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl