Waalwijk.Nieuws.nl met AR!E 2017

Een lange planning van te voren, een datum moest geprikt worden. Normaal al een pittige om het team van Waalwijk.Nieuws.nl bij elkaar te krijgen. Dit keer een extra uitdaging, want nu moest ik ook rekening houden met de datums dat AR!E beschikbaar was. En dit moest allemaal in het geheim.

Maar we hadden een datum! Vrijdag 3 november was iedereen beschikbaar.
Wat over en weer geregel met de band, setlist bekijken en het how to doorspreken.

Na veel ge-app in de WN (Waalwijk Nieuws) app over wie wat zou meenemen, wie kon helpen en tussendoor zijn we erg goed in een hoop onzin geklets.

Donderdags zijn Saskia en ik gestart met de voorbereidingen, boodschappen doen in ons mooie Wolluk. Tassen vol hebben we naar binnen gesjouwd. Toch vrij lastig om voor 15 man eten in te kopen terwijl Saskia dacht dat het om een man of 12 ging. Gelukkig zijn we bij WN met 10 man en had Saskia niet bewust geteld. Twee man extra berekend was het iets makkelijker inkopen voor 15 personen.

Vrijdagochtend al vroeg begonnen met de voorbereidingen. Plaats aanvegen, huis stofzuigen, woonkamer ombouwen. Maar Saskia stond alweer binnen om me te helpen. Sas, kei bedankt meid!!!

Al het eten gesneden en de woonkamer voorbereid, onze avond kon los gaan.
Om kwart over 6 kwam ik erachter dat ik bestek voor de band te kort kwam. Heel snel Rolf geappt of hij wat mee kon nemen voor me. Rolf zat ook in het complot, wist van mijn idee.

We hadden om 19.00u afgesproken, iedereen kwam op tijd binnen zetten. Teveel plekken voor eters, maar niemand die zich iets afvroeg, inclusief Saskia niet.
Susan kwam iets later met nog twee extra stoelen. Ook zij was op de hoogte van het extra bezoek.

Toen iedereen binnen was en voorzien van drinken, begon het op te vallen dat we voor 12 man gedekt hadden. Ach laat maar, verkeerd berekend heb ik maar geroepen.

Om kwart voor 8 kwamen de heren van AR!E de poort binnen lopen met instrumenten. Iedereen begreep de extra borden, er werden nog 3 borden bijgezet en het feest kon los. Heerlijk grillen met z’n alle.

This slideshow requires JavaScript.

De sfeer zat er goed in, lekker bijkletsen met z’n alle. Dat is iets wat we perfect kunnen bij WN. Een oprecht superteam waar veel gelachen wordt, we elkaar helpen bij vragen of lekkere discussies aangaan welk merk camera nu toch wel beter is. Maar een ding is zeker, gezellig is het!

De heren van AR!E paste perfect bij ons gezelschap en er was alleen maar gezelligheid in huis. Na het eten ben ik de tafels gaan opruimen en werd meteen bijgestaan door Susan en Anja. In een noodvaart waren de tafels leeg en schoon, overgebleven eten in de koelkast en vaatwasser kon aan.

De woonkamer werd lichtelijk omgebouwd en er werd van plek gewisseld met de heren van AR!E. Het feest ging door en hoe! We hebben bijna 1,5u mogen genieten van een akoestische set van de heren, inclusief verzoeknummers. Wat was dit genieten. Ik ben al dol op live muziek en dan is akoestisch helemaal een feestje!

Daarnaast is het gewoon top dat de heren meteen Ja zeiden toen ik ze het vroeg. Ik heb echt heel erg genoten van deze avond, eentje met een gouden randje. En ik denk dat dit ook geldt voor mijn collega’s van WN.

This slideshow requires JavaScript.

Voor alle foto’s van deze avond te zien, klik hier!

Om de avond af te sluiten zijn enkele van ons naar Post Besoyen gegaan waar we weer wat bekende tegen kwamen. Nog even door feesten!

Jammer genoeg hebben Anja en Bart deze avond afscheid van ons genomen. Anja gaat verder en Bart is druk met andere zaken. We hopen jullie toch nog vaak te zien en onze deur staat altijd open!

Heren van AR!E, dagge bedankt zijt, da witte. Vanaf hier een dikke knuffel!!!

Voor degene die van ons avondje willen genieten, hier alle filmpjes door iedereen gemaakt bij elkaar gezet. Lang leve de telefoons 😉

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl