WC Experience @ Paaspop Den Hout

Zaterdag 16 april 2022 staat Paaspop Den Hout voor de deur. De WC Experience is de opener van de dag en ik mag mee om de middag te fotograferen.

Om 14.00u sta ik bij Patrick voor de deur samen met Gino en zijn aanhang. Patrick ligt boven aan de trap onzin uit te kramen en een van zijn dochters opent de deur voor ons.
Tijd om even bijkletsen en Patrick moet zijn meiden en spullen bij elkaar rapen. Op naar Den Hout met z’n alle.

Als we in Den Hout aankomen, is het nog lekker rustig en kunnen we op ons gemak de boel verkennen. De zon schijnt heerlijk en al snel zitten we met een grote WC Experience familie bij elkaar te kletsen. Leuk als je elkaar alweer even niet gezien hebt. Peter is er ook weer bij met zijn vrouw. Fijn om hen ook weer te zien, moet het gevoel voor iedereen zijn.

Ik wandel een rondje voor het podium en door de zaal, kijken waar ik allemaal kan gaan en wat wel en niet handig is voor mij. Iedere opzet is net weer anders. De meiden van Patrick hebben een dilemma met een bandje van het festival. De jongste is der drukkertje kwijt. Nou dan gaan we dat toch fixen samen.
We wandelen richting de ingang waar we naar de service balie verwezen worden. Daar zit een hele vriendelijke mevrouw die voor het kleine prulleke een nieuw bandje heeft.
Beide meiden weer gelukkig en we kunnen terug richting vaders.

Voor het optreden begint, frutsel ik de meiden oordopjes in de oren. Dat had ik de oudste beloofd en daar het ze me zeker 5 keer aan herinnert dat ik het toch niet vergat. Heerlijk kind. De oudste vond het allemaal ok, de jongste vond het niet zo fijn. Maar goed, dopjes erin en ze konden naar Pa en de rest gaan kijken.

Ik ging lekker aan de gang met mijn camera’s en wandel op mijn gemak rond. Genietend van de band en vol verbazing hoe ze als opener van de dag een zaal om 16.00u binnen no time volledig op de hand hebben. Voor het podium is het al vrij snel volle bak en daarmee is mijn kans tot rond wandelen sterk verminderd.
Neemt niet weg dat ik toch een poging waag om me door de zaal heel te manoeuvreren.

De boys hebben plezier op het podium en ik achter mijn camera. Zo probeer ik ook altijd de crew op de foto te zetten. Da’s gewoon leuk! Iedereen werkt hard, daarom is het leuk als ze al doende vastgelegd worden.

En ja ik heb er niet iedereen op staan Ivo!!! Volgende keer zoek ik jullie ook op.
Ik fotografeer lekker verder en geniet van het optreden en het festival.

Klik hier voor alle foto’s van dit gave optreden

Na het optreden blijven wen nog een tijdje op het festival hangen. Genietend van de zon en de mensen om ons heen, een heerlijke dag. De verzorging is top, dikke WOW Bedankt voor de gastvrijheid naar de organisatie van Paaspop Den Hout. Uit de kunst (zoals ons Pa altijd zegt)

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl