WC Experience @ Høken en Hakselen Loosbroek

Zaterdag 30 oktober 2021

Rond 18.45u stond mijn “taxi” voor de deur, we gingen naar Loosbroek. Op zoek naar het festival Høken en Hakselen. We is in dit geval de heren van de WC Experience en ikzelf.

Jeetje een festival fotograferen, dat is lang geleden zeg. Leuk om weer bekende gezichten te zien. Dat was stiekem lang geleden. Ook wat voorstel momenten en we konden in een busje stappen om backstage op te gaan zoeken. Daar aangekomen was het hink stap sprong vanaf de rijplaten richting de tent. Lekker door de modder baggeren in het donker. Ik had er al rekening mee gehouden. De heren WCE stonden er met hun witte gympen iets minder rooskleurig op 😉

Camera’s omhangen en eens even de situatie gaan bekijken voor mij als fotograaf. Waar kan ik allemaal komen en dan ook vooral hoe. Echt weer inkomen, de band even weer “leren kennen”
Veel feestend volk aan de andere kant van de hekken, maar er hangt een goede sfeer in de tent. Sommige stoere heren vinden het nodig om over houten planken heen toch de staanders van de tent in te kruipen. Gelukkig hang je dan maar meters hoog boven het publiek, maar je hebt wel de kans een gave foto te maken met je telefoon 🤪 en daarna de brede heren bewaking op je nek te krijgen. Ik heb het schouwspel op mijn gemak staan te bekijken.

De heren WCE beginnen met hun show en de tent gaat los. Heerlijk om dit weer om me heen te hebben na zo’n lange tijd. Muziek, lichtshow en mijn camera’s binnen handbereik, ik ben in mijn nopjes.
Het publiek achter me ook en ik krijg meerdere verzoeken de mensen te fotograferen. Met liefde doe ik dit. Krijg zelfs het verzoek om samen met een jonge man op de foto te gaan. Die selfie mislukt jammer genoeg, maar zijn actie van hemzelf en zijn maten weet ik wel feilloos vast te leggen.
Na deze ervaring rijker te zijn, krijg ik nog een liefdesverklaring van een jonge man om mijn oren en daarmee acht ik het tijd om me toch maar weer eens te verplaatsen zodat ik iets rustiger foto’s kan maken.

De heren zetten de tent op zijn kop, hebben een goede interactie met het publiek en ik wandel van voor naar backstage om wat foto’s te maken. Het gevoel dat overheerst: genieten! Wat heb ik deze combinatie toch gemist.
Hier wat foto’s van mijn belevingen, de rest van de foto’s zijn te vinden onder de link.

Heren WC Experience & crew, bedankt voor deze heerlijke avond.

https://photos.app.goo.gl/3Nthj9M3oDa4bBTj7

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *