100% Katoen @ 298sqn

Groot feest op het squadron, ze bestaan 75 jaar. Dat was in 2020.
We kennen allemaal de feestjes die niet door gingen wegens COVID. Dit was er een van.
Dat was zuur, zat voor zoveel mensen erg veel werk in.

2022 en aangepaste regels, we konden door! Met een club mensen een hoop tijd en energie in dit feest gestopt, maar eindelijk werd het 22 juni 2022. Ik heb er zin in en meerdere mensen met mij.

Mijn dag begint gewoon om 07.00u met werken. De TD gaat aan de gang en zo ook wij. De laatste puntjes op de i zetten. Dan is het tijd om mijn camera te pakken en de dag te gaan fotograferen.

Walco, Ronald en Tim zijn al rond een uur of 12 bij ons. Arjon klikt rond 16.00u aan en tegen het avondeten worden we vergezeld door Alain, Dennis en Jur. Vandaag ben ik de pendeldienst en haal de laatste twee lichtingen op bij de poort.

Na het avondeten gaan de heren van start. 3 sets voor de boeg in een veel ter warme hangaar. We kregen deze dag wat we niet hadden verwacht: warmte! En hoe! Temperaturen van ruim boven de 30 graden. Genieten voor velen, maar ook echt te warm om binnen te staan. Hadden we dit eerder geweten, hadden we het hele feest naar buiten verplaatst. Maar nu was het niet anders. De band speelde er niet minder om. We hebben van ze genoten!

Hier een impressie van hun optreden. Dankjewel heren van 100% Katoen, ik heb een prachtige dag gehad met jullie, van het begin tot het einde met veel plezier!

Klik hier voor alle foto’s van de avond!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl