Open Podium 2022

Vrijdag 1 april 2022 is sinds 2 jaar weer het Open Podium, georganiseerd door het Willem van Oranje College.
Dit keer wordt het gehouden in het Theater het Klavier te Kaatsheuvel.

De leerlingen moeten zich om 12.30u melden in het theater voor de repetities.
Ik ga met mijn dochter mee en tref een volle theaterzaal aan met enthousiaste leerlingen. Ze hebben er allemaal zin in en de sfeer is er ook na.

Ik krijg een programma boekje en bekijk de zaal en mijn bewegingsruimte. Ik maak wat proef foto’s en wens iedereen nog veel plezier. Nog even thuis wat klussen en eten.

19.30u zijn we terug in Kaatsheuvel. De foyer begint aardig vol te lopen en ik wandel met mijn cameratas het theater in. De lerares spreekt de leerlingen toe en vraagt zich af waar de fotograaf blijft. Iedereen begint te lachen en te joelen: Achter U mevrouw klinkt het. Met een lach kijk ik de juffrouw aan en ik pak mijn camera.
De leerlingen stellen zich op voor een groepsfoto en ik neem mijn positie in.

De avond gaat van start en we krijgen diverse nummers en genres te horen. Echt WAUW, de leerlingen doen het erg goed en ze hebben het naar hun zin. De ene is het podium al gewend en de andere moet echt deze ervaring leren, maar iedereen doet het WAUW. Ik geniet met mijn camera’s en probeer iedereen vast te leggen.

Ik werk als vrijwilliger voor Waalwijk.Nieuws.nl en maak ook voor hen foto’s. Ondanks de beperkte bewegingsruimte, probeer ik het publiek zo min mogelijk te storen. Ik schuif letterlijk over de vloer heen, de vloer zal wel schoon zijn nu.

Wil je meer foto’s van deze geweldige avond zien, klik dan hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl