100% Katoen @ Waterhole 2019

The Waterhole te Amsterdam was ik al eens vaker geweest. Dat was alweer een flinke tijd geleden. 100% Katoen ging die kant op en ik kon met ze mee. En heel andere omgeving als gewend, andere mensen en een heel klein podium.

Ik moest me om 20.00u op de carpoolplaats melden en vanaf daar kon ik met Alain verder naar Amsterdam. Onderweg lekker zitten kletsen samen en voor ik het wist, waren we al midden in onze hoofdstad.

Een klein drama om via al die grachten en zijn bruggen de plek van bestemming te vinden. Zonder navigatie al helemaal niet te vinden. Zonder al te veel obstakels vonden we de achteringang van The Waterhole. Daar de spullen uitladen en op zoek naar een plekje om de auto te parkeren.

We hadden mazzel, er reed net iemand voor ons neus weg. Even inparkeren (blijft spannend zo aan de kade) en de auto stond. Alain was maar een klein 20 euro lichter voor de gehele nacht parkeren. Top man, spelen in Amsterdam 😉

Er stond een bandje van 3 man op het podium toen we de zaak binnen kwamen. Achteraf bleek uit Hongarije en waren aan het toeren door Europa. Klonk erg lekker, zo met drie man sterk.

Rond 23.00u was Katoen aan de beurt om het podium te vullen. 4 kortere set waren ingepland die uiteindelijk omgezet werden na 2 kortere en een lange set. De zaal deed lekker mee, de jongens in hun element op het kleine podium daar diep in de nacht in Amsterdam.

Persoonlijk zat er voor mijzelf veel uitdaging in het fotograferen in deze kroeg. Hoe later het wordt, hoe harder ze het licht dimmen. Als fotograaf heb je weinig te werken zonder geen tot weinig licht.
Na wat vriendelijk gemopper tegen de geluids/lichtman, kreeg ik het voor elkaar dat hij zo nu en dan het licht wat open schoof. Hiermee kreeg ik ruimte om de foto’s te maken die ik wilde. Happy me. Een vriendelijke lach of een dankjewel gebaren doet wonderen

Oordeel zelf maar over de foto’s van Katoen.

Meer foto’s van de heren van Katoen vindt je hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl