AR!E Weekend 2018

Jawel je leest het goed: AR!E weekend!
Een heel weekend onder de pannen met de heren van AR!E, just for fun.

Zaterdag eind van de middag met de heren op pad richting Siebengewald, Limburg.
Een stuk rijden, maar in de auto met Mark geen praat te kort. Gezellige rit achter de rug en daar aangekomen, spullen uitladen en voor mij de afwachtende houding aannemen. Na een korte soundcheck was het tijd voor het eten. Gezellig met z’n alle aan tafel.

Rond half 10 begonnen de heren met spelen. Voor mij een avondje om te stoeien met mijn camera’s. Dat was de reden dat ik mee was. Van alles uitproberen en van de muziek geniet.
De avond bestond uit drie set en de tijd vloog voorbij.

Check hier de resultaten van de avond.

This slideshow requires JavaScript.

Voor meer foto’s, klik hier!

Op naar nog een volle zondag met AR!E. Hou deze pagina in de gaten aankomende tijd. Wordt Vervolgd…

En daar zijn we dan weer.

Ik heb samen met vele andere een fantastische dag gehad, vol heerlijke muziek en gezellige mensen. Ik heb oprecht genoten en met mijn camera rond gestruind. Dit keer geen groot verhaal. Heb als een dolle gelijk bij thuiskomst de foto’s zitten bewerken om ze zo snel mogelijk online te kunnen zetten. Heb een erg drukke week voor de boeg.

AR!E en Out Of Nowhere; bedankt voor de heerlijke muziek.
AR!E en crew: bedankt voor de gastvrijheid en super verzorgde dag. Ik heb genoten.

Veel kijkplezier allemaal

This slideshow requires JavaScript.

Voor veel meer foto’s, klik hier!

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl