The Mission Blues Band @ Post Besoyen 2017

Gisteravond na relaxt op de bank te hebben gezeten, kon ik de drang toch niet weerstaand om toch even naar Post Besoyen te fietsen. Daar speelde The Mission Blues Band.

Deze heren had ik al een paar keer vaker zien spelen en ik had wel zin in een goed stukske muziek. Voor de verandering een camera mee, maar een extra lensje en hoppa, de regen door.

Bij Post Besoyen was het weer gezellig druk zoals altijd. De zaal stond goed vol en de band was al aan het spelen. Camera uitpakken en lekker aan de slag. Dit maal zonder flits, een extra uitdaging bij het minimale licht deze avond.

This slideshow requires JavaScript.

 

Ik heb genoten van de heren en dame die mee nummer mee kwam zingen. Na de set moest ik jammer genoeg weer weg, maar dit had ik in de pocket.

Meer van The Mission Blues Band zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl