Boozeband @ de Zaak 2017

Gisteren kwam er in het begin van de avond een appje binnen. Anke, we spelen in Etten-Leur met een nieuwe setlist. Zin om ook te komen?

Daar zeggen we geen nee tegen. Iets over half 10 ben ik aangereden naar Etten-Leur. In een goed half uur ben je er, viel me alles mee. Even Grandcafé de Zaak opgezocht en het laatste stukje erheen gewandeld.

Buiten hoorde ik niet veel, maar toen ik de deur van deze mooie grote zaak open deed, kwam de muziek van de Boozeband me tegemoet. Ze waren met hun eerste set bezig. Binnen was het aangenaam warm en er hing een leuke sfeer. Tas neer geplant, camera’s omgehangen en rustig aan de slag gegaan.

Na de eerste set een korte pauze en tijd om even lekker te kletsen. Margo’s mooie maar te kleine schoenen bewonderd. Was vanouds gezellig.

De tweede set was nieuw en bevatte veel muziek van Anouk, iets wat helemaal bij Margo past. De band ging heerlijk los. Ik heb genoten!

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van de Boozeband zien, klik dan hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl