100% Katoen @ Rocktober 2021

Zondag 31 oktober 2021

De klok is in de nacht verzet en ik kom normale tijd mijn bed uit, toch is het vroeger en dat is weer even wennen. Eens een keer dat je tijd extra hebt voor je gevoel.

Ik spring meteen achter de pc en ga de foto’s van de avond van te voren verder bewerken. Even nagenieten en zorgen dat de band op tijd hun foto’s hebben.

Ergens in de middag ben ik klaar en zijn de foto’s verstuurd.
Tijd om mijn camera te pakken en naar Drunen af te reizen, daar speelt 100% Katoen in het Oude Raadhuis.

Door COVID-19 geen optredens en daarmee ook weinig tot geen contact met de mensen die je ziet tijdens optredens. Dat is stiekem een gemis zelfde als het gemis van live muziek. Dat doet wat met een mens, het komt binnen via geluid en gevoel. Je voelt de muziek, werkelijk een heerlijke ervaring.

In Drunen aangekomen tref ik meteen de bandleden buiten op het terras. Dat is even bijkletsen na zo’n lange tijd en na een half uurtje gaat het optreden beginnen. Camera’s omhangen en eens zien wat het optreden gaat brengen. De heren van Katoen hebben vaker in ‘t Oude Raadhuis opgetreden en de bezoekers komen bewust voor de band. Ik zie veel bekenden en da’s meer als gezellig. Lekker even bijkletsen voor zover dat gaat.

De band speelt de kroeg vol en zet de hele boel op zijn kop, niet vreemd bij de katoenen. Ik heb al heel wat optredens van ze bijgewoond en weet dat ze er een groot feest van kunnen maken. Ooit in Delft hebben ze een zaal leeg gespeeld en over deze avond wordt nog steeds met vol lol gesproken.

De heren spelen drie sets en ook voor hen is het optreden weer wennen. Maar voor ons als publiek gaat het goed, we hebben net als de band mega veel lol en hoe langer de middag duurt, hoe gekker het wordt. Ik heb genoten.
Sandra besloot zich op te gooien als gast artiest en heeft de avond mee afgesloten.

Het was een topdag, echt vreselijk genoten.
Heren bedankt voor het plezier wat jullie gebracht hebben met jullie muziek!

Klik hier voor meer foto’s van deze heerlijke avond!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl