WC Experience @ UOZ22

Vrijdagavond krijg ik in het begin van de avond een appje: “Jij kan morgen niet hé? Waarop ik alleen maar kan zeggen: Jawel hoor. De reactie daarop was: “Oh”
Je blijft oprecht met ze lachen 😂😂😂

Voor de eigengeraaide volgers op de Instagram Eigengeraaid is het bekend dat ik al geruime tijd een keuken aan het bouwen ben. Ik zet er van allerlei soorten updates op en daarmee voor menigeen ook bekend dat ik inmiddels als bouwvakker door het leven ga (exclusief bouwvakkersdecolleté) Zo was het vrijdag en zaterdag niet anders. We klussen lekker door.

Mijn taxi in de vorm van Raymond en Patrick kwamen me om 21.30u ophalen, natuurlijk stug in de verkeerde straat en stug het verkeerde huisnummer! Consequent verkeerd is ook consequent toch he Patrick 😂
Ik stap fris gedoucht de auto in, bouwstof achter me latend, op naar Udenhout. Daar gaan we Udenhout Onder Zeil tegemoet.

Daar aangekomen vind ik een dame van de organisatie die zo vriendelijk is om met mij de zaal rond te wandelen en de looproutes voor mij bekend te stellen. Niks fijner als dat ik met de camera’s omgehangen achter bij de bar er doorheen mag zodat ik me geen weg door het publiek hoef te laveren. De sfeer in de tent is gezellig en vriendelijk. Høken met de Heinoos stonden voor de WC Experience op het podium.

Ik begeef me naar een mooie grote trailer achter de tent voor een bakste thee. Daar tref ik de andere bandleden en crew weer. En tot mijn grote blijdschap stapt Margo de trailer binnen. We duiken om elkaars nek en knuffelen stevig en lang. We hebben elkaar gemist. Corona en van allerlei andere omstandigheden. Margo was enkele jaren terug de zangeres van The Booze Band, zo hebben we elkaar leren kennen. Meerdere te gekke stapavonden verder en zo bouw je samen een band op.

De bandleden gaan omkleden en ik wandel met ze mee. Jas aan de kant, sjaal uit en camera’s omhangen (Ja omhangen, ik ben zo’n fotograaf met een hele stellage, aangezien ik graag met twee camera’s werk) Oordoppen in positie brengend versta ik geen klap meer wat de heren zeggen en ik wandel op mijn gemak naar het podium.

De heren gaan van start en hebben vanaf het eerste moment de zaal op de hand. Het feest is een feit, het publiek geniet en de heren ook!
Met een setlist in mijn broekzak probeer in te plannen waar ik op wel tijdstip moet zijn. Tevens worden er verwoede pogingen gedaan om mij in te zetten als doorgeefluik om hun verzoeknummers ter gehoren te krijgen. Ondanks gezochte pennen (kunstig in een volle feesttent) met gehele teksten aan Patrick gericht, moest ik de dames toch teleurstellen.
Dames; neem de volgende keer een spandoek mee, dat heeft zeker weten meer effect.

Ik wandel op tempo de zaal en backstage door. Ik weet waar ik wil zijn en wat ik vast wil leggen.
De interactie tussen de band en mij is niet heel groot, dat doen we voor en na de optredens wel. Soms zijn daar van die momenten; Patrick staat voor me en begint uitbundig te zwaaien waarna ik echt mijn lach niet meer kan houden. Hijzelf haalt ook lachend zijn schouders op, daarna komt ie nog even terug voor een dikke duim en beide hervatten we met een grijns onze bezigheden.

De avond is een feest en de tijd vliegt voorbij. Iedereen geniet, het publiek nog het hardste. Ik fotografeer lekker door en film wat korte stukjes. Bakkus oep ne kaai is mijn wel favoriet hoe het publiek daarop reageert. Een hele zaal die het eerste couplet zingt 😍

Klik hier om alle foto’s van deze avond te bekijken

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl