Dutch Disciples @ Crossroads 2019

Aangezien ik soms niet goed lees en dit keer alleen de Manne van de Leesmap had gezien, niet bekend was met de Dutch Disciples, was het een verrassing om in een keer een paar bekende gezichten op het podium te zien komen.

In de Bosuil in Weert had ik dit jaar ook John Cuijpers, Hans in ‘t Zand en Rene Kroon voor mijn neus en dat was een heerlijk optreden. Nu stonden ze voor me en ik wist: dat wordt genieten. De andere twee bandleden kende ik nog niet. Maar dat zou vast en zeker goed komen.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van The Dutch Disciples vindt je hier!

Wat een feest was dat, ik heb genoten heren. Zowel van onze Manne van de Leesmap en ook met volle teugen van The Dutch Disciples. Tot een volgende keer!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl