Barracuda @ de Zwaan 2020

Voordat de wereld voorgoed veranderde, voordat de zorgen onze wereld echt binnen kwamen, voordat we nog nooit van 1,5 meter afstand hadden gehoord, voordat een muziek optreden nog heel normaal was, voordat COVID-19 ons land bereikte, hadden we op 7 maart 2020 een optreden van Barracuda.

Mijn allereerste band die ik ooit gefotografeerd had, de band waar de liefde voor band fotografie voor mij mee begon, hoe kon ik weten dat het voor een hele lange tijd ook de laatste band zou zijn die ik live zou fotograferen.

Ik was het mapje niet vergeten, maar heb me werkelijk al die maanden er niet toe kunnen zetten deze foto’s te bewerken. Gelukkig ben ik ook niemand iets verplicht, maar ik kan me voorstellen dat Barracuda graag deze foto’s ziet, maar het lukte me niet.

Ik heb mezelf een spreekwoordelijke trap onder mijn kont gegeven, optredens gaan nog heel lang duren voordat we deze weer live gaan zien en voor mij dus ook fotograferen. COVID-19 is weer aan het toenemen op het moment dat ik dit stuk typ en ook voor mij komt het dichtbij.

Maar dat neemt niet weg dat Roos en ik op 7 maart 2020 een heerlijke avond hebben gehad, genieten van Barracuda. Uitdagend licht voor mijn camera’s die in de Zwaan te Heeswijk-Dinther moeite hadden met scherpstellen. Fotograferen met hindernissen, zie der dan maar weer eens iets van te maken. Het blijft een uitdaging.

Barracuda, bedankt voor jullie lange adem en geen enkele klaagzang van waar de foto’s bleven. Hier zijn ze dan eindelijk.
Ik wens iedereen een goede gezondheid toe en hopelijk toch snel weer live muziek. Voor mij persoonlijk wat minder fotografie nu mijn drive weg is gevallen. Ach, we fietsen maar een rondje extra 😉

Klik hier voor alle foto’s van Barracuda @ de Zwaan

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl