Diepenhorst & Underaged 2019

Zaterdag 14 december 2019, tijd om naar Tilburg af te reizen met Jeroen. Diepenhorst speelt in The Little Devil en ik ga lekker fotograferen.

De band regelt mijn parkeervergunning (Dankjewel jongens) en we hebben eigenlijk meteen een plekje. Recht voor het politiebureau, net al vorig jaar.
Binnen in The Little Devil is het al gezellig druk en we bestellen een koffie en een thee. Het is nog vroeg op de avond.

Underaged begint hun optreden om 20.30u en het is gewoon druk in de zaal achter. Erg hangt een gemoedelijke sfeer en ik kan niet anders zeggen dat Underaged gegroeid is! Ze zetten een lekker stuk muziek weg. Het publiek geniet en ik ook.

Het licht is altijd een heerlijke uitdaging in The Little Devil, maar de sfeer is er tot nu toe iedere keer super!

Klik hier om alle foto’s van Underaged te zien!

Tijd voor Diepenhorst om het podium op te gaan. Een half uurtje later als gepland, maar dat heeft de pret zeker niet gedrukt. Ik stond nog volop voor in het cafe te kletsen toen ik een paar bandleden miste. Ben toen maar eens rustig naar achter gewandeld… Het kan allemaal in Tilburg, gewoon gezellig.

Ik heb al verschillende optredens van Diepenhorst meegemaakt, maar dit was een echt Diepenhorst feestje zoals de heren altijd omschrijven. Een grote pleuris bende. Dit keer vooral voor het podium, waar het publiek helemaal los ging. Maar ook op het podium was het bende.
De zanger wandelt even naar de bar om drankjes te halen, de drummert zit te appen tijdens een optreden en het publiek komt het podium mee op om te zingen.

Dit alles mocht de pret niet drukken. Ik ben nog een keer aan de kant gesprongen voor springend publiek en een van de laatste nummers ben ik maar mee op het podium gaan staan. Was veiliger als ervoor…. 🙂

Een topsfeer, heerlijke nummers, gastoptredens van Dorien en Nicky en Adje. Het kan allemaal bij de heren.

Meer foto’s van Diepenhorst vindt je hier!

De afterparty was genieten van een bakje thee en after eightjes… (Hoe kan dat dan in de kroeg!) Half 3 was het tijd om huiswaarts te keren. Klein ommetje om wat mensen thuis te droppen. Half 4 raakte mijn hoofd het kussen en met een glimlach op mijn gezicht ben ik gaan slapen. Wat een topavond. Iedereen die hiervoor gezorgd heeft: bedankt!!!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl