Barracuda @ De Preek 2018

Ik krijg een appje van mijn buddy, ook wel bekend als een van mijn beste maatjes: Waar ben jij? gevolgd door een foto van Barracuda. Al klussend sta ik een beetje verbaasd te kijken. Dat had ik niet in mijn agenda staan.

Even in het overleg, maar Uden is niet zo ver rijden en ach met kluskleren en al die kant op. Barracuda EN mijn maatje bij elkaar, goed excuus om naar Uden te rijden

Ik kwam net voor de eerste set aan, de leden van Barracuda hadden me niet verwacht en ik kreeg een warm welkom.
Afgelopen vrijdag heb ik al mogen genieten van 100% Katoen en nu ook nog Barracuda, wat een weekend.

De band speelde akoestisch in Café de Preek, te vinden aan de markt van Uden.
Het licht was voor mijn camera niet voldoende, dat betekend niet anders als de band even wat meer lastig vallen; flitsen. Niks aan te doen, maar voor een keer moet het maar.

Oordeel zelf, maar ik heb echt weer max genoten van ze. Voordeel aan als ze vroeg spelen is ook weer vroeg naar huis. Was even een impulsief uitstapje, maar zeker gezellig. Thanx aan mijn maatje voor de heads up, zo blijft het leven verrassend leuk!

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s zien, check ze hier!

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl