Barracuda 15 jaar 2018

Dit jaar bestaat Barracuda 15 jaar en dat wordt uitvoerig gevierd. Het lukt me niet om ieder optreden af te gaan, maar dit weekend had ik de tijd ervoor. Barracuda komt uit de omgeving van Uden-Volkel.

Met twee goede vriendinnen op naar de lichtstad Eindhoven, op zoek naar het Blue Collar Hotel.
Dit hotel bevind zich in Strijp S. We waren nog nooit eerder hier geweest, maar Wauw wat een toffe plek.

Het hotel is gehuisvest in een oude fabriek die helemaal opgeknapt is. Zoals mijn vriendin het zo mooi omschreef: “Het is geen gewoon hotel, maar industrieel en rauw. Binnen is een theater met een burleske uitstraling. In het theater werd het optreden gehouden.”

Barracuda had een avond gepland staan samen met de band Idiot Proof die dit jaar 25 jaar bestaan.

Rond half 10 startte Barracuda met hun optreden, hun setlist was genieten en deze band kan een verrekkes potje speulen zoals we dat op z’n Wolluks zeggen. De power van zangeres Lisa, de kundigheid van alle muzikanten in de band, heerlijk! Verbazingwekkend blijft de power die Lisa produceert en met een uithaal, houdt ze haar microfoon zo’n eind van haar mond, denk dat menig zanger(es) daar jaloers op is.

Buiten dat deze band goed is, zijn ze speciaal voor me. Ze hebben me de kans gegeven te starten met concertfotografie. Altijd geduld met me gehad en ben ten aller tijde welkom. Daarnaast stonden zij voor mijn huis toen ik voor langere tijd weg ging om een optreden te verzorgen. Dat was een mega coole ervaring.
En dan niks ten nadelen van alle andere bands die ik een warm hart toe draag, me super verzorgen en vol lof over mijn aanwezigheid en werk zijn.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Barracuda zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl