Wolluk Stock 2018

Ieder jaar ben ik van de partij: Wolluk Stock, het rock festival van Wolluk.
Twee dagen feest met lekkere muziek, leuke kraampjes en gezellige mensen.

Dit jaar was voor mij persoonlijk anders. Een week vol contrast. Ik werk veel met contrast in de fotografie, maar dit keer ging het om het spreekwoordelijke contrast.
Contrast waar ik me minder goed overheen kon zetten.

Fotografie heb ik die week genoeg gehad, van allerlei gelegenheden, werkelijk van links naar rechts. Plezier, geluk, liefde en verdriet. En dat verdriet maakte het voor mij moeilijk dit jaar om me op Wolluk Stock te storten. Want de persoon die van ons heen is gegaan, was een echte rock liefhebber die ik op allerlei feesten tegen kwam. En hoe graag ik ook achter mijn camera sta en van muziek geniet; dit keer viel het me zwaar. Lachen en gaan is het motto, andere hoeven dit niet mee te krijgen. Ik denk dat het me aardig gelukt is.

Daarom dit keer maar twee bands. Ik heb echt van ze genoten ondanks mijn dubbele gevoelens. Normaal schrijf ik een verslag over de dag, maar enkele weken na het maken van deze foto’s, had dit gevoel voor mij nog steeds de overhand.

Wolluk Stock en haar medewerkers, bedankt voor de gastvrijheid. Reply To All & The David Readman band; thanx voor de muziek. Op naar Wolluk Stock 2019

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl