Remember Phil and Gary @ On The Rocks 2018

Een avondje fotograferen bij On The Rocks slaan we niet snel af. En zeker niet als er gasten komen. Dit keer kwam er een eerbetoon voor Phil and Gary van Thin Lizzy naar de studio. Ze zouden akoestisch spelen.

Op tijd met Edwin op pad naar Goirle. Toch wel handig om er te zijn voor de gasten arriveren.

Er was nog een programma bezig in de studio, dus even plaats genomen in het naast liggende kantoortje. Langzaam aan druppelde de gasten binnen en kon er kennis gemaakt worden.

Het werd een gezellige avond in een druk bezette studio. Voor deze avond twee fotografen, Ted Gijsman en ikzelf. Afgezien van de YouTube stream, telefoons en opname materiaal van Edwin en Jeroen zelf, is er meer als genoeg beeldmateriaal gemaakt deze avond.

Op gitaar en zang Cyrill Wulms
Op zang Jan Willem Ketelaers en
Organisatie “Remember Phil and Gary”: Peter Vleeshouwers

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van deze heerlijke avond zien, klik hier

Na de show zijn we nog even doorgegaan in de bar van Jan Besouw te Goirle. Lekker nakletsen en nog wat genieten van muziek.

This slideshow requires JavaScript.

Voor meer foto’s van de Afterparty, klik hier!

Edwin en Jeroen, weer bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl