Bruiloft Ruud & Hanneke 2018

Jahoor, daar gaan we weer. Een bruiloft fotograferen…
Ik mag weer aan de bak. Eigenwijze mensen ook altijd 😉

Maar dit is een broodje speciaal, deze mensen ken ik goed en zitten diep in mijn hart. Dan is het toch net wat anders fotograferen als dat je iets meer afstand hebt.

Mijn ochtend begon vroeg, op naar de bruid die thuis was met nog een paar andere dames. Dit keer extra hulp ingeschakeld om ook de bruidegom op de foto te krijgen. Een gezellige relaxte sfeer, bakske thee (het zal eens niet) en even rustig wakker worden. Dit keer zelf ook in net pak.
De weersvoorspellingen zagen er niet al te best uit, dus een dag van te voren een binnen locatie kunnen regelen met behulp van een Waalwijk Nieuws collega. Geen shoot was in dit geval geen optie.

We liepen ruim voor op het schema en konden alles op een rustig tempo doorlopen. De binnen locatie was mega gaaf en gelukkig dacht het bruidspaar hier net zo over. Dat was maar goed ook, want als je industrieel leuk vindt, hoort stof en vuil er ook bij. Dat was er meer als voldoende aanwezig. Met iedere stap die de bruid deed, werd haar jurk een stuk viezer, maar ik kreeg uitstekende medewerking. Dan is het rond stekkeren en met z’n alle ideeën op doen voor de foto’s.

Na de shoot, was het huiswaarts keren en tijd om wat te eten. Even bijkomen van alle inspanningen en daarna was het tijd voor het stadhuis. Lekker druk en het paste net allemaal binnen. Dan ontkom je er niet aan, dat je soms in iemand zijn zicht gaat staan, maar dat blijf ik tot het minimale beperken.

Na de ceremonie gingen we door naar de eet en feestlocatie. De sfeer was top en om 21.00u heb ik mijn camera’s aan de kant gelegd. Voor de verandering voor mij ook eens tijd om te feesten. En wat heb ik genoten. We gingen als een van de laatste richting huis. Een feest om nooit meer te vergeten. Ik heb van de gehele dag genoten, heerlijk om zo’n dag vast te leggen.

Ruud en Hanneke, bedankt voor deze schitterende dag!

This slideshow requires JavaScript.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl