AR!E @ The Waterhole Amsterdam 2017

Zoals je in de titel kan lezen, was het een niet een avondje Brabant, maar Brabantse gezelligheid in Amsterdam.

AR!E was geboekt in muziekbar The Waterhole. En ik mocht mee.
Mijn taxi arriveerde precies om de afgesproken tijd voor de deur. Op naar de volgende die mee naar Amsterdam moest. Alles werd in de auto geladen en we konden op pad.

Onderweg een flinke stortbui gehad, waardoor al het verkeer toch wel aardig op de remmen ging. Zo ook wij een klein stukje. Daarna konden we weer rustig door.

Aangekomen in een druk Amsterdam, de stad die altijd leeft. De spullen uitladen en het cafe bekijken. Onze chauffeur was toch wel een tijdje weg om een parkeerplaats te vinden.

Na wat rondkijken, kletsen, een drankje en nog meer kletsen, was het voor de heren tijd om het podium op te gaan.
De heren trapte af en de zaal stond letterlijk te springen. Er waren veel toeristen in de bar en spreektaal is er standaard Engels. Maar de sfeer was perfect en het publiek genoot.

Dit optreden was voor Arjen zijn laatste optreden met de band. Arjen gaat een andere weg inslaan. Hij had het erg gezellig met de band, maar wil toch iets anders. We hebben even staan kletsen samen.

Voor mij ook een uitdagende avond, niet zoveel licht en voor de eerste keer een analoge camera bij. Een rolletje van 400 iso omhoog gegooid naar 1600 iso. Handmatig scherpstellen met een stel springende heren op het podium. Ben zeer benieuwd of er uberhaupt een foto is gelukt. Wordt Vervolgd.

dsc_3727

Het publiek bleef alle 4 de sets springen, meezingen en genieten. Een man uit Colombia had aan de band gevraagd een liedje mee te mogen spelen. In Colombia speelde hij in een aardig grote band. En spelen kon hij.

Zie ik Arjen op de bass van Sjors naar voren komen. Doet hij gewoon even. Dikke pret op het podium voor de heren, ik kon heerlijke foto’s maken.

dsc_3775

 

Het optreden ging door tot 3.30u in de ochtend. Deze fotograaf had al een dip momentje gehad. Maar het was tijd om naar huis te gaan.

Tijd om de auto te gaan halen. Die was in een parkeer garage gezet, dat is heus niet duur in Amsterdam… En met zo’n betaald parkeerkaartje kun je heel goed een deur openen met de barcode en hoef je niet als twee kneusjes van alles te proberen en uiteindelijk de hulp knop maar in te drukken… Jawel Jut en Jul door de bocht, maar we hebben gelachen.

Na alles ingeladen te hebben en door het doolhof dat Amsterdam heet gereden te hebben, doken we gelukkig vrij snel de snelweg op. De rust opzoeken, want het is ongelooflijk hoe druk het in die stad is om 5u in de ochtend.

Bij het eerste tankstation gestopt voor een lekker bakste koffie en thee en voor de heren nog wat te eten. Onderweg een showquizje ken uw klassiekers gehad (ik kende er geen een) en rustig aan naar huis gereden. Netjes zoals voorspeld rond 7u in de ochtend thuis.

Blijft raar om na een avond fotograferen je gezin aan het ontbijt te zetten, zelf een lekkere borrel te pakken, wat foto’s te bewerken en dan naar je bed te gaan.
Maar ruim 24u in de benen vond ik wel genoeg.

Voor alle heren van AR!E: bedankt voor de gastvrijheid, gezelligheid en veilige reis.
Het was een top avond.

This slideshow requires JavaScript.

Wil je meer foto’s van deze heerlijke avond zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl