Crossroad 2021

Zaterdag 23 oktober 2021

Een rustig avondje thuis op de bank met manlief, niet anders dan we de laatste anderhalf jaar kennen. Corona heeft ons leven veranderd. Voor sommigen positief en voor anderen negatief. 

Langzaam aan beginnen we eruit te komen en mogen de kroegen weer open. Het is maar tot 00.00u maar het is meer dan niks. Dat betekent ook weer live muziek! Mijn eerste shoot met muziek zou op 29 oktober zijn, maar daar maakte Edwin snel verandering in.

Ga je mee naar de Crossroads vanavond. Bart kon jammer genoeg niet mee. 
Oh da’s leuk! De Manne van de Leesmap stonden als eerste op het podium en daarna de band Stormbringer, een Deep Purple Tribute band. Da’s de moeite waard om mijn gear bij elkaar te sprokkelen. Ik had net iets meer dan een uur om bij Edwin voor de deur te staan. 

Da’s schakelen, spullen pakken die al voor een ander verzoek klaar lagen, het uiterlijk weer fatsoeneren en de juiste kleding aan trekken om op pad te gaan. Muziek, eindelijk weer live muziek. 
Ik heb me aardig vermaakt in de corona periode. Mijn racefiets heeft extreem veel kilometers gemaakt vorig jaar (7000km) en de motor heeft ook vele uren gedraaid. Want ondanks al het negatieve om me heen, ben ik van mening dat je er het mooiste van moet maken met de middelen die je hebt.
Maar hoe erg kun je live muziek missen, het ervaren van muziek, het voelen van de muziek, de passie van muzikanten vastleggen. Dat gemis was stiekem best wel heel groot. Maar het motto was; niet zeuren, maar doortrappen.

De Manne van de Leesmap, mijn eerste band on stage na ruim 1,5 jaar! En wat heb ik van ze genoten zoals zij van hun muziek genoten. De zaal stond goed vol (75% mag er momenteel in bij de Crossroads) Ik kan er een heel verhaal aan breien, maar hier boven hebben jullie al zat te lezen gehad.
Geniet van DE Manne!

Voor de overige foto’s, klik onderstaande link
https://photos.app.goo.gl/4uxwsMiArJJaJmoz7

Hierna stond Stormbringer op het podium

Voor de overige foto’s, klik onderstaande link
https://photos.app.goo.gl/3pxD9mFfbgmTbJYE6

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl