Delicious Surprise @ cafe de Pub 2018

Lekker weekend aan het houden, druk aan de slag thuis.
Appje van Brammes; Is er vanavond nog wat te beleven? Ik had een paar opties, maar we waren er samen al snel uit. Op naar Oosterhout, cafe de Pub werd de bestemming.

We waren mooi op tijd (voor mijn doen), de band was nog niet begonnen met spelen. Het was gezellig druk in de pub en we konden met wat aanwezig bekende praten.

Delicious Surprise had twee sets op het programma staan. De verlichting was perfect voor mij. Wel alles met de 50mm fotograferen. Keuze van welke camera je meeneemt en dus ook het voor handen objectief arsenaal. In dit geval weinig keuze 😉

Genieten van deze band, ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Hun muziek is ietwat anders als wat ik meestal hoor, maar ik vind dit ook zeker genieten. De power van zangeres Linda is heerlijk. De heren zijn stuk voor stuk goede muzikanten en de band heeft er ook totaal geen moeite mee om het publiek op gang te krijgen.

Linda was het niet eens met de verlichting (ik heus wel!) en heeft dat de gehele eerste set verteld. In de pauze werden de lampen versteld en de kleuren aangepast. Nog meer uitdaging voor mij deze avond. Maar ook daar draaien we onze hand niet voor om en ik wacht rustig het gewenste licht en poses af.

Heerlijk om sommige mensen om me heen dan raar naar me te zien kijken. Ik sta gewoon een gehele tijd in dezelfde positie, rustig op het juiste moment te wachten. Ik kijk met links en kan daardoor met rechts om me heen kijken. Mijn ogen zijn gewend om afzonderlijk te werken als ik aan het fotograferen ben en daarmee kan ik de omgeving scannen en inspelen op de dingen die om me heen gebeuren. Hierdoor word ik niet heel vaak verrast door acties vanuit het publiek.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Delicious Surprise kun je hier vinden!

Ze schonken op het late tijdstip nog thee in de Pub, een cafe naar mijn hart! Niks zo lekker als een bakske thee in de nacht. Na het optreden hebben Bram en ik nog een broodje warm vlees gehaald wat naar onze mening geen conventioneel warm vlees was. Het vult zullen we maar zeggen. Op naar huis, het was weer vroeg genoeg in de ochtend. Om 3u stapte ik moe, maar voldaan in bed. Het was weer een heerlijke avond met dank aan Delicious Surprise en Brammes, dankjewel allemaal!

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl