Gentle Giants 2019

Een avondje naar Fem, Post Besoyen, een beetje foto’s maken, lekker kletsen en gewoon van de avond genieten. Ze had deze avond de band Gentle Giants zitten. Hen heb ik niet eerder gezien, maar ben zeer benieuwd.

De heren zit op een stoel, 3 stuks op een lage stoel en een gitarist op een kruk. Geen drums, alleen gitaar en bass. Benieuwd wat ze ons gaan brengen.

Dat bleek niks minder als een goed stuk muziek. Het was niet druk bij Fem wegens veel andere activiteiten die avond. De sfeer was gezellig, de band echt goed. We hebben echt van ze genoten.

Heren, bedankt voor dit heerlijke optreden.
Fem, bedankt weer voor de gastvrijheid.

Hier kun je meer foto’s vinden van de avond

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl