100% Katoen @ Bel Air 2018

Iedereen nog de beste wensen voor 2018.

Met het nieuwe jaar had ik wel zin in een feestje. De reis ging dit keer naar Breda, Café Bel Air. Ze hadden opening dit weekend en de zaterdag avond stond 100% Katoen op het podium.

Ik was op tijd binnen en na iedereen de beste wensen gedaan te hebben, was het tijd voor een bakske thee. Lekker bijkletsen met de heren.

Het optreden begon om 21.30u en bestond deze avond uit 3 sets.
De zaal was gelijk gezellig vol en de sfeer zat er meteen goed in. Het publiek ging lekker mee en de heren hadden het zo te zien naar hun zin.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van de heren van Katoen zien, check ze hier

Het optreden ging tot in de kleine uurtjes door en ik was lekker vroeg in de ochtend tijd. Maar wel weer een gezellige avond rijker.

Ook gewerkt met een analoge camera deze avond. Zeer benieuwd naar de uitkomst hiervan, want het was stiekem best moeilijk licht. Wordt vervolgd.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl