Diepenhorst 2018

Je bent fan of je bent het niet; Diepenhorst

Een band apart, met heren die van een partijtje rocken houden. Een grote bende op het podium, humor ten top en een bult passie in der donder. Daarnaast zijn het gezellige heren en die ene keer per jaar dat ze optreden, ik probeer erbij te zijn. Zo ook deze keer, Diepenhorst in Little Devil.

In het voorprogramma staat UnderAged, een jonge band die ook genieten van hun muziek. 6 man sterk die genieten op het podium. Een genot om te zien en waar ik graag mijn camera op los laat. Of ze blij worden van mij, is natuurlijk de vraag. Maar geef ze weinig keus en wandel rustig voor der neus rond. Ga zo door dames en heren, het plezier straalt er vanaf!

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van UnderAged vindt je hier!

De beurt aan de heren van Diepenhorst. Een rockende bende op het podium, veel nummers van Thin Lizzy spelen ze (en die ken ik toevallig) Ze genieten, gaan uit der plaat. Stuk voor stuk een genot om te zien, ieder op z’n eigen manier.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Diepenhorst zien, check ze hier!

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl