The Clash of the Bands 2017

Zaterdag 21 oktober 2017.
Op naar de Mads, een avondvullend programma met de bands
Lay’s Angels
Diepenhorst &
100% Katoen

Na een heerlijk dagje van vrij weinig (lees website bijwerken) kwam ik bij de Mads aan.
Op dat moment stond de band Lay’s Angels net op het podium. Toch eerst ff de zaal rond, mensen begroeten en een plekje zoeken voor mijn tas.

Na mijn rondje kon ik aan de gang, eerst even de zaal door zien te komen. Het was al hartstikke druk binnen en het zou er niet rustiger op worden.
Camera’s omgehangen en heerlijk het optreden fotograferen.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Lay’s Angels zien, klik hier!

Na een korte pauze kwam 100% Katoen op het podium, maar werden na een nummer al verdreven door Diepenhorst op hun scootmobiel en met looprek. De heren hadden er na lange tijd weer zin in!

Vier man sterk op het podium, maar een brok aan energie. Het publiek ging helemaal los. Er stonden een hoop mensen in de zaal die voor Diepenhorst kwamen. Hoe gaaf is dat.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van de heren Diepenhorst zien, check ze hier!

De afsluiter van de avond was 100% Katoen. Ondanks dat ik ze vaak gezien en gehoord heb, was het toch weer genieten. En veel lachen, want favoriete hobby is een bende maken van het optreden. Het publiek genoot.

Hier voor de verandering wat humoristische foto’s

This slideshow requires JavaScript.

Meer van 100% Katoen zien, check ze hier.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl