AR!E dag 2017

Zondag 9 juli 2017

Ik had eerder een mail gekregen dat ik uitgenodigd was bij de AR!E dag, lekker BBQ-en, genieten van muziek en lekker bijkletsen met mensen. Zo’n uitnodiging laat ik niet liggen.

We moesten om 14.00u verzamelen op een parkeerplaats in Drunen. Daar werden we opgehaald door de leden van AR!E. Vanuit daar gingen we in colonne richting de feestlocatie.

DSC_6851

Op de locatie aangekomen, werden we verblijd door muziek van The Difference. Deze dame en heren zetten een stevig stukje muziek voor ons weg, met een leuke aankleding. Top allemaal, we hopen jullie nog vaker te zien.

The Difference

 

We hadden het weer dik getroffen met het weer. Het was ronduit warm! Het zweet stond me op de rug, gelukkig was er drinken genoeg, een gevalletje “keuze GENOEG!!!” Kortom, top verzorgt. Na een spetterend optreden van de dame en heren, was het tijd voor een setje AR!E’s. Genieten!

DSC_6997

Na de eerste set was het etenstijd en werden we voorzien van een heerlijke BBQ. Tijd om eens lekker wat bij te buurten met de aanwezige gasten. Na het eten de tweede set, allemaal verzoeknummers van het publiek en dat levert mooie momenten op.

DSC_7143

Ik kan nog veel meer vertellen, maar leuker is om de foto’s zelf te bekijken.

Iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt: DANKJEWEL! Ik heb genoten en vele met mij.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl