Market Garden 75 jaar 2019

Een schitterende dag, tijd genoeg, een motor die graag de weg op gaat en gezelschap dat graag mee rijdt om gave dingen te gaan bekijken. Op naar Ede, de Ginkelse heide of all places.

Daar werd Market Garden herdacht met heel veel luchtvaart materieel. Echt de moeite waard om te gaan kijken, net als half Nederland zich had bedacht. Lang leve de motor, waardoor je een file van meer als een uur terug kan brengen naar een minuut of 20.

We waren net op tijd aanwezig om de Chinooks, Cougar en Apache hun show te zien geven. Blijft een mooi schouwspel.

Daarna was het de beurt aan de C-130 met vrienden om ongelooflijk veel para’s te droppen. Twee keer zagen we para’s verstrikt in elkaar, maar gelukkig kwamen ze veilig op de grond terecht.

We hebben echt genoten van deze dag. Kijk met ons mee:

Meer foto’s van deze gave dag, vindt je hier

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl